Gestió de residus

A Containers i Reciclatges Tort estem especialitzats en la gestió de tot tipus de residus.

Gestió de residus

Si necessita que una empresa seriosa i professional es faci càrrec dels residus que genera la seva empresa diàriament o de forma periòdica, poseu-vos en contacte amb la nostra empresa i ens encarregarem absolutament de tot (tant dels tràmits administratius, com de la recollida i tractament dels residus en si).

Ens encarreguem de la gestió dels residus que generi la seva empresa

Classifiquem i premsem residus de paper i cartró, triatge de ferralla i de residus generals, emmagatzematge de bateries, plàstic, fusta vidre i pneumàtics.

Som centre de recollida i transferència (CRT)  de RAEE (Equips electrònics grans i petits electrodomèstics); oferim servei de recollida i destrució de documentació per empresa autoritzada així com també realitzem servei de buidatge de naus, locals i pisos.

La nostra empresa  té l'autorització emesa per l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya (amb el número E-211.96) i l'Autorització com Transportista (amb el número T-663). Tenim totes les  homologacions, acreditacions i permisos per la gestió de tots els residus que tractem.

Ens encarreguem de tots els assumptes administratius i legals

Amb més de 50 anys d'experiència al món del reciclatge, li oferim l'assessorament necessari pel tractament dels seus residus. El nostre departament administratiu s'ocuparà de la tramitació de tota la documentació necessària.

 

CONTAINERS I RECLATGES TORT

  Carretera Viladordis, S/N - Casa Tort,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 02 37